JaniJskelinen Ei vältsyy mitään järkee

Suomen historiallisin ajojahti ja minä sen kohteena!

Olin vuosituhannen pässi kun otin yhteyttä pariin puolueeseen ja maamme Presidentti Sauli Niinistöön noin vuosi sitten tarjoamalla omia ajatuksia! Elämäni muuttui tästä syystä radikaalisti! Alkoi lähes loputon kahvittelu ja kermakakkujen syönti mukavien rupatteluiden parissa. Voisin puhua demokratian riemu voitosta.

No ei tosiaan kukaan ei ottanut yhteyttä mutta eivät kuitenkaan löytäneet roskaposti nappiakaan se varmasti olisi ollut järki valinta! Valittiin kuitenkin täysin toisenlainen nappi ja sen käytölle antoi kasvot median kautta useat tutut kasvot.

Ensimmäisenä aiheesta kirjoitti Alexander Stubb ja viittasi Jeesuksen kohtaloon! Tässä vaiheessa olin aika hämilläni tavallaan jopa huvittunut että loukkaantuuko nää noin vahvasti.. Ajattelin et okei antaa olla tää polittiikka :). Jokainen tarttui kyllä ajatuksiin ja vei ne mitä sitten :D “älä ikinä luota poliitikkoihin” onhan se vanha sanonta mutta ei se mua haitannutkaan jos tarttui koska olinhan vaan vilpittömästi liikkeellä ajamassa Suomalaisten etua!

Tällöin myös useat puolueet ilmoitti että käydään kesällä puheenjohtajavaalit tai jotain en tiedä johtuiko vaan siitä että tarjosin itseäni näille.. Tein sen lähinnä laajan elämänkokemukseni ja it taitojen takia! Ei tarvitse olla kovinkaan terävä kynä että huomaa ettei nää poliitikkojen jutuilla ole enään juurikaan mitään tekemistä nyky Suomessa kärsivien kansalaisten kanssa. It taidoista kertoo myös tämä ettei osata käyttää roskaposti nappian vaan katsotaan helpommaksi tilata murha. Myös viimeinen vuosi on tuonut esiin sen että Suomea ei enään ilmeisesti juurikaan enään ole olemassa vaan kun Eu:n liityttiin muutti se ajatusta siitä että maat eivät suoranaisesti enään omistaisi mitään vaan kaikki pitäisi siirtää yksityisiin nimiin eli jos näin oli ja on käynyt tästä ei ole julkisesti varmaankaan keskusteltu että kaikki omaisuus on kuitenkin poliittisten päättäjien lähipiirille jaettu! Valintoihin on myös vaadittu hintahtaviin riiteihin osallistumista niistä vielä myöhemmin lisää. Ihan järkyttävää kirjoittaa omasta kotimaastaan näin mutta kyllä nää yhteiskunnan yläpään hintteilyt osittain selittää miksi täällä on niin vaikeaa ollutkin elää työtä tekevänä hetero miehenä joka vielä tupakoi.

Politiikassa on myös nykyisin lähes kyse puhtaasta teatterista jossa kaikki puolueet koittaa saada listoilleen erilaiset mielipiteet mutta kaikissa määrää sitten oma sisäpiiri johon myös perussuomalaiset nykyään kuuluu. Tästä syystä varmaan vähän joudutaan kehittämään nykyistä järjestelmää jotta se tuottaa parempaa tulosta.. Politiikassa käsitellään käytännössä älyttömästi asioita mutta yleensä julkisesti mediassa taistellaan teemoista mitkä vetoaa tunteisiin viimeisimpänä tästä juuri esimerkkinä parisuhde kuviot ja rasismi! Ei siis ole millään tavalla puhdasta sattumaa että nykyään tapellaan kansan tasolla rasisti/suvakki vääntöä vaan se on hyvinkin tietoista.

Tosiaan vuosi on ollut pitkä ja tapahtumia on paljon enkä kaikista tule koskaan kertomaan jääköön mun ja joidenkin välisiksi. Varmaan kaikelle voidaan nauraa jos joskus tavataan mun silmin tää on ollut niin älytöntä et ei kyllä ole mitään vihoja ketään kohtaan kun kerran noin kymmenet tuhannet ihmiset on saatu liikkeelle ei voi ketään syytellä mutta joku nää on liikkeelle laittanut ja ne haluan vielä vastuuseen. Käytännössä en ole henkilökohtaisesti yrittänyt tehdä mitään muuta kun käydä töissä, maksaa laskut ja syödä... Mikään edellä mainituista ei ole ollut läheskään aina mahdollista! Pidän kuitenkin työllä itsensä elättämisen oikeutta erittäin tärkeänä joten toivon että tämän kirjoitusten sarjan edetessä jossain vaiheessa maamme on taas siinä kunnossa että se on mahdollista.

Yrittänyt myös rauhan tekemistä ei ole käynyt. Lähelle vuosi sitten poistin itseni internetistä ja lopetin politiikan puhumisen ja ystävienkin näkemisen muttei mikään ole riittänyt vaan piinaus on vaan jatkunut kaikin mahdollisin keinoin mitä on käytössä! Tästä syystä tulen käsittelemään vuoden aikaisia tapahtumia julkisesti ja avoimesti niin kauan että ne Suomalaiset jotka ovat vastuussa riippumatta mistään saavat tuomiot muhun kohdistuneista murhan ja vahingoittamis yrityksistä.

Uskon myös itse avoimempaan demokratiaan ja ehkä tämä kirjoitusten sarja on hyvä alku Suomelle avoimemmasta demokratiasta joka sekin voi olla kovaa… Haluan myös tarttua joskus vanhempien miesten suusta kuulleeseen toteamukseen “ymmärrätkö Suomi on kova paikka!” toteamalla Suomi on juuri sellainen kun me siitä tehdään!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat